Post by profverriamiclest on Mar 4, 2022 17:18:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Glow Block Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Glow Block Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами бъг злато ▞▞▞
▞▞▞ Glow Block Puzzle 2022 version ▞▞▞
Е, играта наистина ми хареса. Наистина е предизвикателно,!
Забавно и лесно
Наистина не знам за играта, не мога да инсталирам или изтеглям
Забавни, насърчаващи красиви цветове!
Много ми харесва тази пъзел игра, защото свети в тъмното и е малко по-трудна от другите
Glow Block Puzzle פאזל znhy
Тази игра е толкова забавна да играете, защото от светенето в тъмните парчета и гласовете, които можете да чуете, след като изчистите секция, това е наистина невероятно и това е y Обичам тази игра и ще играя тази игра винаги, докато умра, разбира се.
Que kk
понякога е измама
да
Забавно, като да получите достатъчно точка, за да промените позицията
Толкова забавно, харесвам комплиментите, които получаваш от женски глас, но не ми харесва, когато се опитвам да поставя блок, той отива някъде другаде!!
Как теглите пари
0k за блокове
Glow Block Puzzle Puzzle aou
забавно забавление
Залепва в края на епизода на играта без бутон за излизане от страницата
Забавен
Тази игра е много забавна. Щом започна, просто не мога да спра
готино 😏
Glow Block Puzzle Câu đố lhl
Харесвам НЕОНОВИТЕ ЦВЕТОВЕ!!!! МНОГО ЗАБАВНО, И СЪЩО ПРЕДИЗВИКАТЕЛНО!!!
Блоковете не се подреждат с дъската
Забавни, релаксиращи, различни от другите игри
Това, което не ми харесва в тази игра, не можете да промените формата. От пиесата
Присъединявам се да играя блокове
Glow Block Puzzle Dėlionė lie
Днес излизаме, за да се срещнете с вас и да обсъдим новата година и имам няколко въпроса относно fj. Dkjhcb njhvcub ти се справяш страхотно и можеш да дойдеш на себе си и да си помислиш, че съм бил само за да те защитя, справяш се добре и се наслаждаваш на времето си с красивата си
тъпо
Много релаксиращо и забавно.
Хубаво е, но не е толкова закачливо. Не мога да привлека вниманието си към него. Понякога се чувствам наистина отегчен. Също така понякога виси по време на игра. Така че не си струва
Твърде много реклами!!!!!!!😖😠😠😡
Беше по-добре преди да го сменят днес. Сега сякаш има забавяне между момента, в който вземам и поставям блок надолу. Преди това имаше реклама всеки път, когато натисках бутона за начало или губех. Не веднъж на няколко пъти - Всеки. Неженен. Време. Преди това беше много по-приятно и ако не бяха последните промени, щях да му дам 5 звезди. Все пак е доста приятно и чудесен начин да убиете времето.
Наслаждавах се на играта
Добра игра за уважение
Неговите забавни игри са много лесни за игра..всеки трябва да има това..
Ще се върна и ще дам на това четири звезди, но играта няма да ми позволи да продължа без да въвеждам възрастта си. Не искам да отговарям на това. Не е твоя работа, не ме интересува съдържанието на рекламата
Не е това, за което се рекламира
😐
добре.
Дотук добре 👍🏾
По избор, аааа
Без подаръци, защо
خوب بود
Shadow Fight 3 Lakon Peranan xgvj
пречи на други приложения във фонов режим, питайки с твърде много реклами и принудително спиране.
Аз играя тези игри през цялото време... блоковите игри.... Но аз съм наистина добър в тази, мисля, че от научна гледна точка тя се свързва с мозъка ми, защото другите блокови игри преминах от 800-900, което е добре като резултат, но този, който правя над 2000... Обичам ярките светлини!
Това е най-добрата игра, която ме държи на ръба и пуска телефона ми докрай. Чудесно е.
Всеки път, когато победя стария си резултат, това няма да запази новия най-висок резултат и е досадно🙄
Забавна малка игра за игра, особено ако вали сняг.
различен от другите блокови пъзел игри. Благодаря ти.
Харесвам играта, но никога не запазва резултата ми и това е малко досадно
Моят опит с приложението е добър
Досадно от рекламите