Post by profverriamiclest on Mar 4, 2022 17:29:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Spades ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Spades IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kod oszukiwać zwiększa złoto ▞▞▞
▞▞▞ Spades 2022 version ▞▞▞
Możesz zmienić nazwę swojego partnera bota, ale nie możesz zmienić faktu, że jest to narzędzie do żucia okien w krótkim autobusie. Zaprogramowany kompletny idiota jako partner gracza. Programista powinien być zakopany po szyję przy mrowisku ognistym.
Super apka. POLECAM WSZYSTKIM.
Spades Kaarten bcby
B.dobre
Partner AI to głupi AF! pod licytacjami i dostaje wszelkiego rodzaju worki. Nie wiem, kiedy odrzucić, kiedy odciąć i kraść moje książki, odcinając mnie. Jedyną dobrą rzeczą w tej grze są różne zasady, które możesz ustawić. Nie znalazłem innej gry w łopaty, w której prowadzisz dzikich dużych, małych jokerów i dwójek.
Wspaniały
Dostajesz parę z kiepskimi graczami. Wszystkie gry nie są spójne, niektóre mają czaty, inne nie. Platforma jest do bani. Karty nie są losowe.
Dobrze
Gra na początku była w porządku.Zacząłem widzieć nieodpowiednie kobiety robiące rzeczy graficzne w reklamach. Więc usunąłem aplikację. Po prostu obrzydliwe!!!
Wspaniały. partner komputerowy czasem noe ogarnia ale po za tym jest dobrze
Ta aplikacja jest okropna. Grałem w 14 gier lub próbowałem nigdy nie zobaczyć końca jednej gry, którą ktoś zawsze opuszcza. Odinstalowałem..Wiem, że nie możesz zmusić kogoś do pozostania, ale czy nie może być czegoś, co blokuje go po opuszczeniu X gier?
Wciągająca gra
Bdb
Dziadostwo gra , jedna gwiazdka to nawet za dużo
Nic do zrobienia, gdy osiągniesz 100 ocenę. Przy tak wielu ludziach na 100, deweloper musi uzyskać najwyższą ocenę 150 lub 200 lub nawet wyższą, aby wszyscy gracze z oceną 100 mieli nowe wyzwanie. Jeśli programista to zrobi, zwiększę swoją ocenę do 4.
Guerreros de acero Acción udyf
Aplikacja jest opóźniona i pełna reklam. Obsługa klienta jest okropna, unikaj. Lepszą opcją są piki Plus
Jeszcze jeden gracz pik, który kontroluje grę. Chciałbym, żeby ktoś miał grę, która nie jest kontrolowana. Losowe karty nie kontrolowane przez żadną rzecz, po prostu losowe .. gdybym nie mógł dać żadnych gwiazdek, to bym ... nadal zero gwiazdki .
Świetna relaksująca gra
ok
Lubię
Nadmierne banowanie graczy.
Honor P7 działa ok. 👍😉.
Spades Kaarten bcby
Wszystko w tej grze jest niespójne, nie pobieraj
Spades Kartu iprc
Sztuczna inteligencja jest niespójna. Utrudnia zrekompensowanie sytuacji, gdy twój partner AI gra jak śmieci. Oceniłbym wyżej, gdyby twórcy przyjrzeli się temu problemowi wielu graczy, którzy ocenili go jako taki.
AI nie może grać, aby uratować im życie. Gwarantowane, że sztuczna inteligencja wyczerpie się przynajmniej raz w grze. Sztuczna inteligencja, z którą grasz jako partner, w pewnym momencie zepsuje twoją sztuczkę. Nie rozumieją, czym jest krótki garnitur.
Tak samo jak w innych grach Spades. Nie możesz wygrać. Drużyna przeciwna zawsze otrzymuje najwyższe karty, większość asów i pik. Mogą raz na jakiś czas pozwolić ci wygrać, abyś mógł nadal grać. Ale wszystko, co robi, to zniechęcenie.
Spades Kártyajátékok qryw
Autor tej gry nie poprawia mówienia poza stołem. Wielu graczy nadużywa rozmowy poza stołem. Zamiast wyciszać gracza, wyłączają rozmowę przy całym stole! To nie powinno być takie proste (tj. 2 lub więcej graczy powinno o to poprosić, a nie tylko jeden). I powinno być odwołalne. -EDIT- Ale to nie jest gra klubowa. Jest online! Możesz wyciszyć wszystkich, jeśli nie chcesz ich słyszeć. Czy możesz zakleić taśmą usta wszystkich w klubie? Tak więc czatowanie online jest zupełnie inne. Twoje porównanie nie ma sensu.
Spades Kartu iprc
Śmieci. Twój partner NPC zawsze cię tnie. Żadnego ustawienia ani nic. Nie trać czasu. Odpowiedź dla dewelopera. WYCINAJĄ CIĘ, KIEDY MASZ WYŻSZĄ KARTĘ. W sodach nie skaleczysz swojego partnera, chyba że nie masz innego wyjścia. Nie tniesz tylko dlatego, że możesz. Twoja gra to śmieci
Twoje bany bez ostrzeżenia szkodzą grze. Więc mówisz, że możesz przeklinać werbalnie i potępiać osobę, używając mikrofonu, który zapewniasz, ale wpisywanie tego jest grzechem głównym. 👍🏾.
Nie trać czasu. Ta gra nie ma... 1: Instrukcje dotyczące sterowania 2: Informacje o zasadach 3: Wybór dla tabletów 4: Licytacja dowolnego rodzaju 5: Wybór rozgrywki To najgorsza aplikacja dla Spades, jaką kiedykolwiek znalazłem.
Okropna aplikacja, nierealistyczna rozgrywka, powolna, niezgrabna i konsekwentnie przegrzewała się mój telefon. Naprawdę unikałbym tego. Naprawdę miałem więcej negatywnych gier niż pozytywnych.
Bardzo dobra polecam
Nie mogłem wejść do gry, strata czasu i wysiłku. Ta gra jest dla tych głupich graczy, którzy nie wiedzą, jak grać w piki według zasad. Brak talentu, wszystkie roboty komputerowe do zapełniania stołów. Ogólnie to jest do bani.
Gra jest w porządku, jedyny problem, jaki mam z nią, to administratorzy czatów, są całkowicie stronniczy. Są typem, który nadużywa swojej władzy... obrażają cię, ale jeśli odpowiesz, zabronią cię. Nie musisz nawet mówić wulgaryzmów.. Więc oceniam to doświadczenie 1/5
Przyzwoita konfiguracja. Losowo zbanowany z niewielkim wyjaśnieniem ze strony obsługi klienta. Większość ludzi po prostu rezygnuje, jeśli zaczyna przegrywać. Proponuję grać na niektórych wyżej ocenianych aplikacjach pikowych.
Płatne za usunięcie reklam w październiku. Reklamy powróciły i chcą, abym ponownie zapłacił 9,99 za usunięcie. Google powinien wziąć pod uwagę oszustwo, jakim jest ta gra.
Dlaczego timer ma grać 30 sekund? To zajmuje 1,5 minuty na odtworzenie. To niedorzeczne. Powinno to być 5 sekund lub mniej. Ludzie celowo pozwalają grać procesorowi, aby inni się zirytowali i zrezygnowali.
partner/programista bota wykonuje bardzo złe ruchy. to tak oczywiste, że programista jest w najlepszym razie nowicjuszem. jeśli chcesz mieć partnera przeciwko tobie przez połowę czasu, zdobądź tę grę.
Gdybym mógł dać temu zero, na pewno bym to zrobił! Na początku podobała mi się ta gra, ale mój partner jest kompletnym idiotą. Stawia 2 i dostaje 10. Cały czas kręci się w workach z piaskiem i nigdy nie wraca w garniturze, gdy daję mu przewagę. Skończyłem z tą grą i odinstaluję ją TERAZ!!
Interfejs jest okropny. Ludzie zbyt często rezygnują z gry. Jest też dość wadliwy. Zostałem wyrzucony z gry. Powiedział, że trwało to zbyt długo, ale zegar właśnie się zaczął. Napraw swoją aplikację.
Calkiem spoko
Kiepska aplikacja, a ponieważ maksymalna ocena wynosi 100 i każdy może łatwo się tam dostać - masz kiepskich graczy na samym szczycie i nie masz o co grać, kiedy tam dotrzesz.