(Android) Art of Conquest: Dark Horizon codul de înșelăciune crește cristalele
Mar 5, 2022 9:35:16 GMT
Post by jotinaduhob on Mar 5, 2022 9:35:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Art of Conquest: Dark Horizon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Art of Conquest: Dark Horizon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codul de înșelăciune crește cristalele ▞▞▞
▞▞▞ Art of Conquest: Dark Horizon 2022 version ▞▞▞
Este un joc grozav pentru a ajuta la trecerea timpului, multe de făcut, dar avem nevoie de mai multe misiuni secundare, cum ar fi sub-șefii și de o creștere a dimensiunii aspectului, deoarece alții ca mine ar dori să plaseze mai multă garnizoană.
Super joc 😎😎😎😎😎😎
Îmi place foarte mult jocul. Cred că ar trebui să existe un fel de avantaj pentru jucătorii de nivel inferior, care sunt distruși în fiecare zi de acești foarte mari (balenele) care profită de ele. Își șterg toate resursele și iau orașe doar pentru a le abandona. Este ceea ce îi face pe oameni să renunțe la joc.
Vai de zilele tale aplicație... Mia luat toata memoria si nu merge
este un joc bun, dar.. dar există un lucru care nu-mi place.. este despre soldații, aur, argint, bronz și tot ar trebui să fie nelimitat ca COK. Nu putem antrena trupele așa cum ne dorim, de asemenea, nu putem. antrenează trupe și păstrează-l pentru rezervă, iar asta face jocul rău.. te rog să ia în considerare și să faci ceva în privința asta.
Frumos și distracție!
Un joc foarte bun din punct de vedere al genului său. Cu toate acestea, o mare critică pe care aș adresa-o este lipsa clară a serverelor dedicate vorbitoare de engleză. Pe o notă secundară, jocul va fi mult mai ușor, dar este același cu fiecare joc care oferă monedă în joc pentru bani reali.
Super fain jocul! Căutați România la House și alaturați-va alianței mele!
Stickman Party: 1 2 3 4 Player Games Free Arcade yfh
Art of Conquest: Dark Horizon Role Playing pza
Joc grozav și nu este nevoie să cheltuiți bani pentru a deveni mai puternic.
Art of Conquest: Dark Horizon Рольові ugj
Nimic nu este în regulă
L-am instalat doar pt că , în reclame este mult mai fain și mai interesant. În realitate este super nasol.
Jocul are nevoie de ajutor serios. Am jucat de peste doi ani și găsesc plăți pentru a câștiga jucători care domină. De asemenea, tărâmurile trebuie să aibă o opțiune de a fi pașnic sau în război și să permită jucătorilor să aleagă ceea ce doresc. Pentru tărâmurile pașnice, pozițiile sunt împărțite între culori la întâmplare, cufere etc... Tărâmurile de război sunt în esență aceleași, dar premii mai bune pentru lupta pentru ele. Are nevoie de opțiuni pentru a aplica toate cărțile de experiență simultan unui singur erou. Fragmente adevărate aleatorii mai bune, abilități mai mari ale dragonului etc
Art of Conquest: Dark Horizon 롤플레잉 jead
Nu pot să îl instalez. Rezolvati
este un joc distractiv, totuși trebuie să existe un fel de echilibrare pentru regate. Regatul Icarum (în serverul meu) este suprapopulat și plin de cei care mai degrabă plătesc pentru a-i pune pe alții pe podea, mai degrabă se joacă pentru distracție. De asemenea (dacă un membru al dezvoltatorului citește acest lucru) de câteva ori în bătălii mari, jocul se blochează, apoi se blochează, făcându-mă să pierd lupta, chiar dacă mergea pe drumul meu. În cele din urmă, dacă nu am suficient loc pentru trupe, nu-mi da obiecte aleatorii. dă-mi înapoi creditele din oraș.
Imi place jocul dar daca puteti sa faceti un server al Romanilor pls
Omule, jocul este în general bun (nu perfect totuși) este un joc rts. Toate lucrurile bune. Dar omule, chiar nu ne face clic pe noi cu acele capturi de ecran de pe Playstore. Omule, am crezut că jocul chiar arată așa. Ei bine, este aproape. Dar nu suficient de aproape pentru a fi ca realist.
Joc grozav, îmi place cu adevărat jocul, răsfățat de echilibrul salarial pentru a câștiga și că este mult mai ieftin să cumperi articole în Asia, am auzit, câteva tărâmuri în care nu poți cheltui bani l-ar face perfect (așa s-ar întâmpla 😂 ) dar una peste alta e bine .
Joc excelent, dar puțin enervant în care nu ai mult timp să construiești turnuri doar 1 la 24 de ore
Este un joc grozav. Chiar are nevoie de tactici pentru a câștiga.
Jocul este minunat. Funcționează foarte bine. Singurul lucru pe care îl urăsc cu adevărat este că, după ce schimb serverele, trebuie să faci din nou tutorialul. Dacă se rezolvă, voi cafea cu plăcere a 5-a stea.
Echilibrează-ți sistemul de duel. Nu sunt sigur dacă știi, dar se întâmplă un duel în joc. Acei jucători de mare putere îi provoacă pe cei mai slabi de fiecare dată când sunt văzuți. Cel mai rău este că provocarea nu poate fi evitată deloc! Întrerupe totul și ne obligă să o facem! Indiferent că alegem să ne retragem sau să luptăm, vom fi trimiși înapoi în capitală sau vom pierde duelul și apoi vom fi trimiși înapoi în capitală. E NEGOCIT PENTRU JUCĂTORII DE PUTERE MICĂ. ECHILIBRAȚI-O!
jucați în fiecare zi timp de doi ani, dar de la ultima actualizare nu puteți intra în joc. doar aștept următoarea actualizare pentru a remedia această problemă. Serios dependență. Trebuie să construiesc lucruri acum!!!! un patch a permis intrarea în joc.. a durat destul de mult.
E bun.
Money trap nu o jucați decât dacă aveți mulți bani (mă refer la câteva mii de euro de care aveți nevoie pentru a concura cu cealaltă Țara Galilor) sau aveți o minte puternică și nu veți cădea în capcana asta de bani. Am crezut că îl am, dar apoi am ajuns să cheltuiesc aproximativ o mie de euro în acest joc în 2 luni sau ceva. Multe consecințe în viața mea din cauza asta. Mi-a fost rușine de asta, dar simt nevoia să-l împărtășesc pentru a avertiza oamenii. Cred că i se poate întâmpla oricui. Acest joc este clasic pay2win.
Cel mai prost joc din toate timpurile!! Îngrozitor, nici nu am putut începe o bătălie, ok am făcut jocuri, am gestionat companii de jocuri, asta înseamnă gunoi de miliarde, de ce? De ce atât de groaznic? Ai urmărit un joc groaznic?? Am jucat vreodată jocuri de înainte de jocurile pe consolă, de ce? Nu pot sa incep o lupta?? Ei bine, mulțumesc, acum știu că știu, cea mai proastă companie de dezvoltare de jocuri din istoria pământului!!!! Gunoi!!!! De ce nu pot să dau clic și să încep o luptă Doamne....e atât de uimitor că ai făcut vreun joc? Cum? De ce???
Dragi comandanți, Acest joc are atât de multe lucruri care îl țin în spate, este greu să priviți aspectele pozitive. Nu numai că are un paywall pentru a vă bucura cu adevărat de joc, dar și paywall-ul crește mereu. Ei lansează constant noi pasionați, echipamente și eroi pe care TREBUIE să-i dobândiți pentru a concura. În plus, jucătorii chinezi primesc totul pentru o fracțiune din preț. Literal, fiecare server este dominat de 3-4 MAX 5 bresle chineze care aduna peste 20 de orașe fiecare și sunt incredibil de rasiste
Am jucat destul de mult timp, mi-a plăcut foarte mult partea de explorare și mișcarea avatarului pe hartă, nu am plătit nimic, dar am investit destul de mult timp, am fost în top 20 de oameni pe server, dar după ce serverul a început să moară, și-a pierdut distracția așa că am renunțat. Unul dintre jocurile rare pe care s-ar putea să mă întorc să le joc după ce l-am șters.
Art of Conquest: Dark Horizon משחק תפקידים tifm
Este distractiv. Putem avea o bancă pentru resurse? De exemplu, în funcție de nivelul casei, este cât de mult puteți stoca și toată lumea poate accesa sau adăuga resurse la banca casei, dar are nevoie de aprobarea miniștrilor sau a lorzilor și pot fi îmbunătățite turnurile de pază? Ca și cum timpul de răcire de 24 de ore este grozav, dar turnurile în sine se simt atât de slabe ca și cum ar avea unități mai puternice la nivel sau ceva de genul
Timp de încărcare teribil. Mișcarea unității se repetă întotdeauna în timpul strângerii. De exemplu, mergi la punctul A la punctul B pentru a aduna. Te vei bloca pe Punctul A, nici măcar adună. Aștept de mai multe ori pentru a se aduna în cele din urmă la un loc. Mi-a luat aproape o oră să finalizez tutorialul. Instrucțiunile tutorialului nu sunt chiar foarte clare. Cu toate acestea, tactica de luptă, animația este destul de bună. Trebuie doar să ai răbdare când joci.
Joc bun, dar plin de chinezi... nu pot juca
Un joc bun, dar persoana care cheltuiește mai mulți bani câștigă. Am jucat acest joc mult timp și AOC ar trebui să ofere un mediu de joc corect și celor care nu cheltuiesc 🙂🙂🙂 și când se lansează servere noi vreau să am un nou început
Distracție pentru câteva luni, apoi repetitivă. Trebuie să cheltuiești o mulțime de bani pentru a ține pasul cu alți jucători, iar apoi vei primi serverul fuzionat cu „balenele”. Am jucat de peste un an, așteptând ca ei să facă mai distractiv pentru jucătorii care nu plătesc... în sfârșit, renunț
Jocul este ok - se pare că dezvoltatorii au grijă de el. Aspectul de plată masivă pentru câștig. Așa că, dacă vrei să câștigi, fii gata să împrăștii.
E cel mai tare joc ever
Joc distractiv de jucat, multe lucruri fac și explorează... Dragonii doar adaugă la distracție..
Jocul este frumos dar este un pic greut
Un joc bun dar ai limita la soldati si se upgradeaza greu toate constructiile