Post by jotinaduhob on Mar 5, 2022 9:38:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lumberwhack: Defend the Wild ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lumberwhack: Defend the Wild IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza viac tokenov ▞▞▞
▞▞▞ Lumberwhack: Defend the Wild 2022 version ▞▞▞
Hra je super lenže, keď som znova začal mobil do výrobných nastavení a po reštarte som chcel znova prihlásiť do hry (Lumber whack) cez Hry play tak progres sa mi neobnovil. Čo mám robiť?
🐣🔫
Neviem, prečo chceš privilégiá na prístup ku kamere a mikrofónu pre hru
Milujem hru a to, ako získavate nové veci, je ľahké získať 3 stromy a že vidíte nových padouchov, je to také zábavné
Toto je dobrá prírodná hra
Zábavná hra. Zaplatil by som za to, aby v hre neboli reklamy alebo upgrady.
Hru som už hral naozaj zábavná Ale bojujem tak veľmi, ale zábavne dávam jej 5 hviezdičiek Tiež som dieťa
No bolo by lepšie, keby si sa mohol obrátiť na ľudskú stranu, ale veľa vecí je drahých aj pre liečiteľa
Kedysi som to hral na svojom iPade, ale nechal som to, ale teraz to mám v telefóne
Lumberwhack: Defend the Wild Экшен rzue
Lumberwhack: Defend the Wild Action srh
Veľmi sa mi páči táto hra, prosím aktualizujte ju
Táto hra sa mi páči, ale je ťažká
Táto hra je super, pretože v iných hrách podporuje iba človeka, ale táto hra podporuje zvieratá, takže sa mi táto hra páči
Má to v sebe toľko oneskorenia a tak ma to zamrzelo.
Tejto hre som dal 5 hviezdičiek, pretože som ju hral na počítači a táto hra je TAK príjemná a je úžasná. Toto je Cool Oh
Dobrá hra brácho najlepší
Toto je moja najlepšia hra, pretože som nikdy predtým nehral žiadnu hru
Hra je skvelá, ale úrovne bez ohľadu na to, že neustále klame a hovorí, že toto sú jediní nepriatelia, potom neskôr prekvapia drevorubačov, ktorí nemali byť na takejto úrovni
Mám rád veľmi náročné hry, najmä toto mi prajem veľa šťastia
Lumberwhack: Defend the Wild Action pje
Vyzerá ako všetko ostatné tam vonku
Najlepšia obranná hra, ktorú milujem
::EDIT:: ODINŠTALOVANÉ. Už sa nedalo napredovať. SPÔVODNE som dal tejto hre dobrú recenziu. Teraz, keď som do toho pár dní... Ako postupujete do vyšších úrovní, je takmer nemožné dokončiť to bez použitia skutočných peňazí. Chápem, že vývojári musia jesť a zarábať si na živobytie. Ako už bolo povedané, určité úrovne sú smiešne. Vždy vítam výzvu, pokiaľ je to ZÁBAVNÉ. Sú momenty, kedy som chcel rozbiť svoju kartu na milión kúskov kladivom, spolu s faktom, že som potreboval minúť skutočné peniaze, som tak trochu stratil svoj „FUN FAKTOR“.
Lumberwhack: Defend the Wild Екшън rymu
Epic Fantasy Simulatie gvv
Rovnako ako táto hra, pretože v skutočnosti existujú ľudia, ktorí rúbu stromy a zviera nie je v lese v bezpečí a ľudia ohodnoťte túto 5, môže vám to pomôcť
Rr
Je úžasné, keď sa zvieratá spoja proti lmberjackovi, je úžasné
Príliš veľa reklám
wow to je dobrá hraeeeee, ale je to zábava
Pekná obranná hra
Lumberwhack: Defend the Wild פעולה fzfw
Táto hra je ako Plants Vs Zombies.... Je tu však niekoľko problémov. Ten človek je príliš tvrdý a je tam len 11 zvierat...
Chudák 😡😠😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😠
Je to veľa zábavy a zvierat
Táto hra nemá žiadne doplnky, čo je dobré a hra je tiež dobrá! ale neviem, či má hra cheaty alebo nie. A preto som dal 5 hviezdičiek
velmi pekna hra. len tak ďalej 👍👍
Takmer najlepšia hra, akú som kedy videl, ale môže sa pokaziť alebo je to moja wifi